Opdracht met uitleg

Durft u dit?  

Deze hangers kunt u maken.

Ik heb op basis van onze webwinkel verschillende setjes samengesteld, compleet met zelfs ruim voldoende soldeer.  Dus onderplaat, stenen en zettingen, twee ophangogen en voldoende soldeer (hard, middel en zacht).  Alles 925, Sterling zilver, sommige zettingen zelfs fijn zilver.
Voor het gereedschap zorgt u zelf.  En natuurlijk alvast wat kennis en ervaring en bovendien plezier in het zelf maken.


In een Korte Cursus en Werkwijze heb ik alle stappen beschreven, vanaf uitkoken t/m het solderen van de ringetjes om deze hangers zelf te maken.

 

Wanneer u niet helemaal zeker bent of het lukt kunt u de korte cursus Leren Solderen volgen.     

          
Deze hanger is het voorbeeld wat ik zelf heb gemaakt. Je ziet het niet zo goed op de foto, aan de achterkant zijn twee hangerogen gesoldeerd. Dit is de laatste stap na het solderen van de zettingen.

 

.

 • Eenvoudigheid
  Eenvoudigheid

  Een complete set met 3 carneool 3mm in kartel bakje.Het lijkt zo simpel, maar vergis u niet. Juist een zo genaamde simpele hanger is heel mooi. Het komt dan aan, op de strakheid en afwerking.

  Deze set is compleet met een door mij…

  € 27,50
 • Uitdaging
  Uitdaging

  Dit echt een uitdaging, durft u ?
  Juist door de hoeveelheid stenen, is de afwerking iets minder van belang.Deze set is compleet met gladde ronde onderplaat, 9 stenen en zettingen, twee ophangogen en ruim voldoende sodeer (hard,…

  € 28,50
© 2018 - 2019 Webwinkelzilver | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel